Hyödynnä trailereita puhujan valinnassa

Puhujan valinta risteilylle on usein ryhmäpäätös. Puhujasta tehty videotraileri auttaa oikean puhujan valinnassa. Puhujatorin Youtubesta löytyviä puhujien videotrailereita on katsottu yhteensä yli 140 000 kertaa eli asiakkaamme osaavat niitä jo hyödyntää. Trailereita tulee lisää 1-3 kpl joka kuukausi. Käy kurkistamassa puhujiemme videoita Puhujatorin Youtube – kanavalta.

Laitoimme tähän blogiin muutaman todella tuoreen noston trailereista ja puhujistamme … Kaikista näistä puhujista on siis saatavilla Viking Linelle livekeikka tai videotallenne, joka on edullisempi vaihtoehto. Videoiden alennetut -20%-hinnat näkyvät puhujaesittelyissä.

Puhujatorilta löydät useita loistavia puhujia hyvinvointiin: Hyvään elämään kannustava Rosa Nenonen puhuu Merkityksellisen työn kaavasta (sekä työn tuunaamisesta).

Toukokuussa 2021 Mount Everestin huipun saavuttanut Anni Penttilä puhuu pitkäaikaisesta projektistaan ja unelmastaan. Luennon kulmakiviä ovat motivaatio, asenne ja tiimityö.

Juristi Anne Vanhala on yritysvastuun huippuasiantuntija. Annen ”Vastuullisuus menestystekijänä” -luentoa suosittelemme kaikille vastuullista toimintaa pohtiville yrityksille. Syvemmälle menevät workshopit Anne hoitaa huolella asiakkaan liiketoimintaan paneutuen.

Viihteellisten ohjelmanumeroiden kirjo on kasvanut Puhujatorilla vuosi vuodelta. Todella hauska Tom Pöysti on viihdyttävä myös videolla (traileri videoluennosta: Tekemisen riemu ja tuska) , mutta livekeikoilla Tomppa räjäyttää potin – kuten nähtiin Viking Linen asiakasjouluristeilyllä 09.12.2021. Tomppa räätälöi myös settiään ja Puhujatori antaakin Tompasta Rahat takaisin – takuun!